E oficial: Samsung si LG produc telefoane curbate


samsung-galaxy-round-00
Samsung Galaxy Round

Samsung si LG au confirmat oficial ca au in productie telefoane curbate. Samsung  vine cu Galaxy Round in timp ce LG il arunca in batalie pe G Flex.

Galaxy Round e curbat de la stanga la dreapta (pe latime) in timp ce LG G Flex e curbat de sus in jos (pe lungime).

Incerc sa fiu serios, dar nu-mi prea iese.

Sincer, care ar fi beneficiile unui telefon curbat ? Este mai ergonomic, mai purtabil, sta mai bine in palma sau in buzunarul din spate al pantalonilor ? As spune ca dimpotriva. telefoane-curbate-samsung-lg

E foarte important de inteles ca telefoanele in sine nu vor fi flexibile. E adevarat ca se folosesc ecrane cu un anume grad de flexibilitate dar ele sunt puse intr-o structura rigida, rezultand un telefon curbat dar rigid ca oricare alt telefon.

Avantajele tehnologiei ecranelor flexibile sunt evidente pentru noile smart TV-uri ultraHD, pentru monitoarele de calculator, pentru afisajele video (stradale, de studio, etc) si pentru multe alte domenii, dar inca nu le vad la telefoane.

lg-g-flex-noticia-03
LG G Flex

Inteleg ca este o batalie pentru inovatie, pentru a scoate primul pe piata o noua jucarie, dar mai trebuie sa aiba si sens pentru cei care o vor utiliza in final.

Sigur, nu ar fi prima oara cand marketingul i-ar putea face pe multi dintre noi sa creada ca nu pot trai fara ultima strigare tehnologica.

Ramane de vazut cum vor fi primite de piata. Daca-mi iau unu’ va anunt.

Te-AI pregătit pentru ce vine?
Abonează-te la "Pulsul AI", newsletter-ul care te ține la zi cu noutățile din Inteligența Artificială. Fără hype sau panică. Doar ce contează.

Ultimele Știri

Noutăți din AI